Contact

 

Contact 

 

 

 


Momenteel werken wij alleen op afspraak, in de nabije toekomst hopen wij u uitgebreider van dienst te kunnen zijn.


       +31 (0)6 1347 6829    info@It-diensten-geldrop.nl

 

 

CompTIA security+
CHFI  (Computer Hacker Federal Investigator)
CISM (Certified Information Security Manager)
CISSP (not certified)
BMC Server Automation
CEH v7 (Certified Ethical Hacker)
Prince 2
ITIL 3 Foundation
Windows 2008 Server, Applications Infrastructure Configuring
VMWare VCP 5.0 (Virtualisatie)
VMWare VCP 4.1 (Virtualisatie)
Windows 7
MS Exchange 2010
Windows 2008 MCITP
cGxP-compliant Service Delivery
Citrix
Windows 2003 MCSA
Windows 2000 
 

          Algemene Voorwaarden

Disclaimer:
Alhoewel bij ons de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd is of niet (meer) correct is. 
IT-Diensten-Geldrop en haar informatie leveranciers zijn niet aansprakelijk voor eventuele storingen, onderbrekingen, verlies van informatie of fouten na het toepassen van enig advies hierbij. Eventuele storingen, onderbrekingen, verlies van informatie of fouten kunnen in geen enkel geval aanleiding geven tot enige schadevergoeding. De verstrekte informatie steunt op betrouwbare bronnen en zorgvuldige analyse. Desondanks garanderen wij en onze informatie-aanbieders niet de juistheid, volledigheid, geschiktheid van de informatie voor welkgebruik dan ook. U dient zelf vóór iedere aanpassing een volledige back-up te maken van al uw gegevens.

Links naar andere websites
Op deze site treft u een aantal links aan naar andere websites. IT-Diensten-Geldrop is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons) gegevens. Lees hiervoor het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.